Qui som

img-quisom-1img-quisom-2
El 4 de Març de 1996, fa 16 anys, el Francesc i l’Albert Vilà vem inaugurar la farmàcia amb molta il·lusió, un any més tard es va incorporar l’Anna amb moltes ganes per substituir a l’Albert. A l’any 2002 va arribar l’ Esther per fer pràctiques i és va quedar. Finalment a l’any 2006 l’Alba després de fer les pràctiques és va incorporar a la farmàcia. Des de el 2006 nosaltres 4 som l’equip de la farmàcia. Un equip amb moltes ganes de traballar, amb il·lusió, que cada dia posa tota la nostra força per satisfer als nostres clients.

 

Farmàcia Vilà és un espai de salut i benestar que, amb voluntat emprenedora, posem els nostres coneixements i esforços en un projecte innovador per millorar la qualitat de vida dels nostres clients. El nostre compromís és, a partir d’un equip professional expert, posar a l’abast dels nostres clients totes les solucions possibles per la seva salut, prevenció i benestar.

 

L’equip:

  • Francesc Vilà. Farmacèutic titular. Màster en gestió de farmàcia. Expert en anàlisis clínics.
  • Anna Cañas. Farmacèutica. Curs avançat de medicines alternatives d’homeopatia i aromateràpia. Curs dietètica i nutrició. Formules magistrals.
  • Esther Rubio. Aux. Farmàcia. Curs d’ortopèdia impartit per COFB (experta en o.deportiva), curs de xarxes socials impartit per Sartia i experta en linea infantil.
  • Alba Bellido. Aux. Farmàcia. Experta en cosmètica i maquillatge, curs IMAGEN 360, curs «programació internacional de Flors de Bach».

Aquest lloc web utilitza galetes de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mediació de la nostra web per millorar els nostres serveis. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic a Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies